Menu

Nieuwsbericht

 • Thomas van de dag

  Thomas Lakeman

  Bij het verwerken van de deelnemerlijsten viel het ons op dat Thomas de meest voorkomende naam is deze Jeugdtour. De Thomassen doen mee in zeven verschillende categorieën en komen uit drie verschillende landen. Deze week interviewen we er iedere dag één: onze Thomas van de dag. Vandaag is het Thomas Lakeman.

  In een veld vol Engelsen, Duitsers, Scandinaviërs en zelfs een Zuid Afrikaan knalde Thomas Lakeman als snelste over de meet in categorie 7. Met een tijd van 2.41.83 en een gemiddelde van net geen 38 kilometer per uur stormde de uit Venhuizen afkomstige renner over het net droge parcours.

  Lakeman rijdt voor de Hoornse Ren- en Toerclub en doet sinds drie jaar aan wielrennen. Dit is zijn eerste Jeugdtour. Voor het Asser publiek is hij dus nog geen bekende, maar voor de kenners zeker wel.

  Hij won in de aanloop naar het Nederlands Kampioenschap elf wedstrijden op rij en werd negende op het NK. Zijn favoriete onderdeel is tijdrijden en hij hoopt aanstaande donderdag een zeer goed tijdrit neer te zetten in Lieveren.

  Een aanstormend talent waar we de komende jaren veel van zullen horen. Voor vandaag is hij onze eerste Thomas en hij geeft als motto mee: heb heel veel plezier deze week!

Meer nieuws

Inschrijven nieuwsbrief

Twitter